روزی چند ساعت درس بخوانیم تا رتبه زیر 1000 شویم؟

یکی از رایج ترین سوالاتی که در کنکور وجود دارد این است که روزی چند ساعت درس بخوانیم تا بتوانیم رتبه برتر شویم؟ و یا رتبه زیر 1000 کسب کنیم؟ از نظر بنده این سوال تا حد زیادی اشتباه است، به چه دلیل؟ به این خاطر که اگر شخص برای رتبه شدن و قبول شدن در رشته خوبی و کسب رتبه زیر 1000 مشغول درس خواندن باشد، می‌داند که باید تمام زمان خود به همراه تمام انرژی خود را به کار ببرد تا بتواند در کنکور سراسری و در رشته مورد نظرش قبول شود، از شما میپرسم کدام دانش آموز است که نمی‌خواهد رشته خیلی عالی در دانشگاه سراسری قبول شود؟

مطمئناً جواب به این سوال به طور پیش فرض “هیچ کدام” است یعنی هر دانش‌آموزی قطعاً می‌خواهد که رتبه برتر شود، در بهترین رشته ها مشغول به تحصیل شود و این هدف را دارد که در بهترین دانشگاه‌های کشور درس بخواند، اما از طرفی این افراد قبولی در کنکور را شرطی میکنند به طوری که برای مطالعه خود نیز اگر و اما می آورند. اگر بخواهید نظر دقیق بنده را در مورد سوال “روزی چند ساعت درس بخوانیم، تا رتبه شویم؟!” بدانید، به شما میگویم که منظور این سوال دقیقا برابر است با:

روزی چند ساعت درس بخوانیم تا رتبه شویم = روزی چند ساعت تفریح و بازی کنیم = روزی چند ساعت درس نخواهیم = در اخر درسهایمان را در چند ساعت تمام کنیم؟ (ان هم مطالعه سرسری)

روزی چند ساعت درس بخوانیم
روزی چند ساعت درس بخوانیم

به طور مثال بگویم: دانش آموزی فرض می کند اگر در روز ساعت مطالعه مشخصی داشته باشد موفق خواهد بود و می تواند به رتبه مورد نظر دست پیدا کند، در صورتی که همچین طرز فکری کاملاً غلط و اشتباه است، پس مجددا تکرار می‌کنم، اگر می خواهید در کنکور سراسری قبول شوید و وارد دانشگاهی خیلی خوب و عالی در رشته های خیلی خوب و عالی شوید باید با تمام توان و انرژی که دارید به تلاش کردن و درس خواندن مشغول باشید، باید تنها دغدغه شما پیشرفت در سطح تحصیلی درسهایتان باشد.

روزی چند ساعت درس بخوانیم تا در کنکور موفق شویم؟

ساعت مطالعه افراد متفاوت است، پس اگر بخواهم در مورد بحث روانشناسی مطالعه صحبت کنم می توانم به عرضتان برسانم که میزان ساعت مطالعه روزانه هر شخص به خود آن شخص بستگی دارد، پس هیچ گاه نسخه آماده ای وجود ندارد، که با کمک ان بتوان گفت: الزاما برای قبولی و کسب رتبه عالی در کنکور سراسری باید n ساعت مطالعه داشت، هر شخص باید به چند عامل در خود نگاه کند:

1 – عادت به مطالعه

روزی چند ساعت درس بخوانیم
روزی چند ساعت درس بخوانیم

اینکه چقدر عادت به مطالعه داشته باشید بسیار تعیین کننده است، اگر شخصی چندین و چند ماه است که مطالعه نداشته، مطمئناً در روزهای اول و حتی هفته های اول نمی تواند ساعت مطالعه بالایی را داشته باشد. در پاسخ به سوال روزی چند ساعت درس بخوانیم، به این دانش اموز باید گفت که ایشان باید سعی کند تا ساعت مطالعه خود را هر هفته به مقداری زیاد کند تا برایش به یک عادت تبدیل شود.

تصور کنید داش اموزی با روزی 4 ساعت مشغول به درس خواندن میشود، ایا برای کسب رتبه زیر 1000 کافیست؟ قطعا خیر، پس موظف است که هر هفته به اندازه 1 ساعت به ساعت مطالعه خود اضافه کند، اینگونه پس از طی شدن 2 ماه، همین دانش اموز کم کم روزی 12 ساعت مطالعه مفید میتواند داشته باشد.

2 – سطح علمی

اگر دانش آموز درسی را خوب بلد باشد یا از قبل مطالعه کرده باشد به خاطر اینکه با مرور و مطالعه مجدد انرژی کمتری از او مصرف می‌شود و همچنین خیلی سریع تر و راحت تر می تواند آن درس‌ها را درک بکند، می تواند مطالعه بیشتری را تجربه کند، اما اگر در دروس خود ضعیف هستید و سطح علمی پایینی در درس ها دارید قطع بر یقین نیازمند صرف انرژی بیشتری هستید تا بتوانید به مدت زمان بیشتری روی آنها کار کرده و به سطح علمی بالاتری دست پیدا کنید.

تمام کاری که باید انجام دهید این است که صبوری به خرج دهید  بی منت تلاش کنید، اگر میخواهید بدانید که روزی چند ساعت درس بخوانیم! تنها باید بدانید که انقدر باید درس بخوانید و تلاش کنید که تسلطتان در دروس زیاد شود. در همین لحظه بهترین کاری که باید انجام داد، این است که به سراغ دوره اموزشی عالی و البته رایگان ” افزایش انگیزه و حال مطالعه ” و اموزش ” 4 حرکت برای افزایش انرژی ” بروید و سعی کنید به کمک این 2 اموزش، در خود اشتیاق بالایی برای مطالعه ایجاد کنید.

3 – داشتن آرامش

روزی چند ساعت درس بخوانیم
روزی چند ساعت درس بخوانیم

داشتن ارامش و یا بالعکس داشتن استرس، طبیعتاً دانش آموزی که استرس دارد شاید در حدود یک سوم از زمان مطالعه مفید خود را در حال فکر کردن به ترس ها و مسائلی است که به او استرس می دهد، انجام ۲ کار برای این دانش آموزان الزامی است، یک اینکه استرس خود را کاهش دهند و سعی در به وجود آوردن آرامش در خود باشند و در مرحله دوم ساعت مطالعه خود را بیشتر کنند آنگاه هر چه میزان آرامش دانش آموز بیشتر شود ساعت مطالعه مفید وی نیز بیشتر خواهد شد.

در سایت نادناک اموزشی عالی برایتان اماده کرده ام، اموزشی تحت عنوان ” از استرس به ارامش در 40 دقیقه ” که به سادگی با کمک ان میتوانید به خود ارامش داده و استرستان را از بین ببرید.

4 – داشتن تمرکز

میخواهید بدانید که روزی چند ساعت درس بخوانیم؟ اما کاری بهتر از افزایش ساعت مطالعه، افزایش تمرکز در مطالعه است، اینگونه به سادگی میتوانید بدون افزایش ساعت مطالعه خود، کیفیت و بازدهی درسیتان را بیشتر کنید.

روزی چند ساعت درس بخوانیم
روزی چند ساعت درس بخوانیم

هر چه میزان تمرکز دانش آموز بیشتر باشد، مسلماً مطالعه وی کیفیت بالاتری دارد و بیشتر می تواند به مطالعه بپردازد و اگر حس می کنید که دانش آموز بی تمرکزی هستید، مانند استرس با آن روبرو شوید در مرحله اول سعی در افزایش تمرکز خود کنید، که برای این کار می توانید از مقاله ها و آموزش های رایگان سایت استفاده کنید، به سادگی میتوانید با کلیک بر روی جمله ” اموزش افزایش تمرکز ” وارد ان شوید و از ان اموزش عالی بهره مند شوید، پس از آن سعی در افزایش ساعت مطالعه خود داشته باشید.

پس تا اینجای کار متوجه شدید که به این سادگی ها هم نمیتوان پاسخ سوال روزی چند ساعت درس بخوانیم را داد! همچنان موارد دیگر نیز در تعیین ساعت مطالعه روزانه هر دانش آموز تعیین کننده هستند، مواردی نظیر اینکه اگر در درس خاصی ضعیف هستید طبیعتا مطالعه آن درس را باید در اولویت قرار دهید، به طور مثال اگر در درس ریاضی ضعف دارید قاعدتاً باید زمان بیشتری را برای مطالعه درس ریاضی در هفته در برنامه خود داشته باشید.

به همین شکل اگر در درسی متوسطه هستید و یا قوی هستید نیز می توانید به این گونه اقدام کنید به طور مثال: اگر در درسهای خود سطح علمی شما متوسط است ساعت مطالعه متوسطی را داشته باشید و اگر در درس هایی خاص، سطح علمی بالایی دارید و قوی هستید، از ساعت مطالعه آنها در هفته کم کنید، مشکلی پیش نخواهد آمد.

همینطور برای کسب اطلاعات کاملتر در مورد پاسخ به سوال روزی چند ساعت درس بخوانیم؟ میتوانید بر روی جمله ” روزی چند ساعت درس بخوانیم تا در کنکور موفق شویم ” کلیک کنید تا از سایر اموزشها در این مورد نیز اطلاعات کسب کنید.

دانش اموزان رتبه برتر، روزی چند ساعت درس میخواندند؟

عزیزان طبق تجربه ای که دارم، و تا به حال با چندی دانش اموز رتبه برتر در ارتباط نزدیک بوده ام، میتوانم بگویم که تا به حال ندیده ام که تمام دانش اموزان رتبه برتر شرایط مطالعاتی یکسانی داشته باشند، در حالت کلی اکثر دانش اموزان موفقی که دیده ام، روزانه در 2 ماه اخر نزدیک کنکور، بیش از 12 تا 16 ساعت مطالعه داشند، اما در عین حال بعضی از دانش اموزان بودند که از ضریب هوشی بسیار بالایی برخوردار بودند، اینگونه دانش اموزان را شاهد رتبه شدنشان با مطالعه روزی 9 تا 10 ساعت هم بوده ام.

امیدوارم که از این مقاله استفاده لازم را برده باشید، عزیزان برای کسب اطلاعات در مورد مشاوره و برنامه ریزی درسی با من، میتوانید بر روی تصویر زیر کلیک کنید و پس از مطالعه شرایط مشاوره، برای ثبت نام اقدام کنید.

مشاوره و برنامه ریزی درسی با علی پورصفیان
مشاوره و برنامه ریزی درسی با علی پورصفیان

اگر سوالی براتون پیش اومده خیلی خوشحال میشم که با لبخند 🙂 در قسمت نظرات بپرسید، حتما بهتون پاسخ میدم.

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

نکته مهم:

میتونید روی عبارت هایی که با رنگ ابی مشخص شده اند کلیک کنید و اموزش مربوط به اونهارو ببینید.

اموزش های الزامی قبولی کنکور

اموزش های پربازدید

پرفروش ترین محصولات

دوره های آموزشی رایگان

محصولات تخفیف دار

فعلا محصول تخفیف خورده نداریم

روش خرید محصولات

نویسنده این مقاله:

keyboard_arrow_up